JC Bordelet

 

KAMINI SEGUIN               

 

 

 

      

 

Neobvezno povpraševanje

Ime *
 
E-mail *
 
Telefon:
Vaše sporočilo oz. vprašanje  *
 

KONTAKT

Prodajno razstavni salon:

Naslov:   Brezje pri Grosupljem 10,
1290 Grosuplje
Delovni čas:   po predhodni najavi
Tel.:   041 62 99 62
E-mail:   contact@kamini-seguin.si

 

Podjetje:

Ime:   TERMOCOM d.o.o.
Naslov:   Brezje pri Grosupljem 10,
1290 GROSUPLJE
Faks:   01 7862 368

Klikni za povečavo
 

Oblikovalec

Odlično mojstrstvo v tehniki obdelave kovine je oblikovalcu J.C. Bordeletu omogočilo postati neizpodbitna referenca na področju proizvajalcev in oblikovalcev  kaminov.

Uspešno kreacijo bi bilo nemogoče doseči, če oblikovalec ne bi presegel težav pri proizvodnji. Za tak izdelek namreč potrebujete veliko mero drznosti in samozavesti, da se postavite po robu konvencionalnemu. Tako je Jean Claude Bordelet od predstavitve na pariškem sejmu leta 1982 uveljavil svoj slog in podpis. Predstavil je namreč svoj osrednji, na vseh straneh odprt kamin, brez dovoda in v lakirani modri barvi, ki do takrat še ni bila uporabljena v notranjem oblikovanju.

Od takrat se inovacije nadaljujejo, Jean Claude Bordelet pa je osredotočen na kreativne aspekte, drzne predloge v šolah sodobnega oblikovanja. Podjetje pa se še naprej pozicionira kot avantgardno na svojem področju: personalizirana besedila, inovacije, novo-retro in napredne tehnike za nove preboje podjetja.

 

Klikni za povečavo
 

Kreativno podjetje

V času standardizacije mora posameznik izstopati. 

Vsak posameznik je drugačen. Leta 1976 je JC Bordelet ustvaril specializirano podjetje za preučevanje in proizvodnjo kaminov. Z vpeljavo barv in mojstrskega obdelovanja kovin na področje oblikovanja kaminov, se je podjetje hitro pozicioniralo na mesto avantgardnega proizvajalca. 

Od takrat naprej se filozofija podjetja ni spremenila: inovacije, tehnologija in zanesljivost. Tovrstna filozofija je podjetju omogočila neizpodbitno referenco, pri kateri se redno posvetujejo novinarji, arhitekti in oblikovalci. Kamini JC Bordelet nenehno presenečajo in prinašajo inovacije.

S pridružitvijo k skupini Seguin leta 2006, podjetje JC Bordelet podpira mreža strokovnjakov, ki odgovarjajo vodstvu podjetja.

 

Klikni za povečavo
 

Izdelek

Kamin mora seveda biti uporaben, prav tako pa mora tudi odsevati vašo osebnost in slog. Vizualna podoba čudovito oblikovanega kamina, integriranega v vaš interier, podvoji udobje toplote ognja in za vas ustvarja nepozabne trenutke sreče.

Če nas izberete, to ne bo po naključju. Kamin JC Bordelet ponuja kakovost, izvirnost oblike, barve in materiale - kar so kvalitete vodilnih v oblikovanju kaminov.

Od 1982 v podjetju izpostavljajo uporabo barv. Mojstrska tehnika proizvodnje lakiranih kaminov omogoča izbiro v paleti 500 barv za večino njihovih kreacij.

Vse kamine Bordelet si lahko ogledate na internetnih straneh proizvajalca Bordelet